Blog

SynTouch wéér uitgeroepen tot World Class Workplace 2022-2023

Ook dit jaar heeft SynTouch weer het label World-Class Workplace binnen! Met een fantastische bovengemiddelde score van een… 8,9! We hechten dan ook veel waarde aan goed werkgeverschap en de personal touch tussen werkgever en werknemer. Het is dan ook niet voor niets, dat we onze kernwaarden ‘betrokken, persoonlijk, professioneel, onafhankelijk en innovatief’ érg belangrijk vinden. Hier zijn we trots op, en dat zien we dan ook terug in de resultaten.

Wil jij ook werken in een World-class Workplace? Bekijk dan onze vacatures!

Chantal StrüberSynTouch wéér uitgeroepen tot World Class Workplace 2022-2023
lees meer

SynTouch uitgeroepen tot World-class Workplace

SynTouch is uitgeroepen tot World-class Workplace op basis van de eNPS- en werkgeversscores.

In december 2021 heeft Effectory een World-class Workplace-scan uitgevoerd voor SynTouch. 49 medewerkers deelden hun feedback en beoordeelden het werkgeverschap van SynTouch met een ruim bovengemiddelde score van 8,3! Geweldig! Wat een prachtige score. Fantastisch om te zien dat via deze weg bevestigd wordt dat onze medewerkers helemaal happy zijn in hun werkomgeving.

Wil jij ook werken in een World-class Workplace? Bekijk dan onze vacatures!

Chantal StrüberSynTouch uitgeroepen tot World-class Workplace
lees meer

Maak kennis met Roger

Wat maakt het werken bij SynTouch zo uitdagend/interessant?

Ik hou ervan dat er gekeken wordt naar de mens achter de persoon. Dat in combinatie met uitdagende projecten bij verschillende klanten in verschillende domeinen zorgt ervoor dat ik het ontzettend naar mijn zin heb bij SynTouch. Bij elke klant krijg je te maken met nieuwe uitdagingen en zie je veel verschillende domeinen. Hierdoor blijf je telkens bijleren. Daarnaast krijg ik uitgebreid de mogelijkheid om me verder te ontwikkelen.

Chantal StrüberMaak kennis met Roger
lees meer

Maak kennis met Peter

Wat maakt het werken bij SynTouch zo uitdagend/interessant?

Vanaf het begin dat ik bij SynTouch begon is de variatie in opdrachten groot. Dat maakt het ontzettend interessant. Doordat ik soms bij meerdere klanten werkzaam ben is mijn werk heel afwisselend. Ik zie veel verschillende implementaties van integratie, waardoor ik bij elke klant weer nieuwe kennis meeneem. Zo raak ik niet vastgeroest en kan ik mezelf blijven ontwikkelen.

Chantal StrüberMaak kennis met Peter
lees meer