Blog

Maak kennis met Roger

Wat maakt het werken bij SynTouch zo uitdagend/interessant?

Ik hou ervan dat er gekeken wordt naar de mens achter de persoon. Dat in combinatie met uitdagende projecten bij verschillende klanten in verschillende domeinen zorgt ervoor dat ik het ontzettend naar mijn zin heb bij SynTouch. Bij elke klant krijg je te maken met nieuwe uitdagingen en zie je veel verschillende domeinen. Hierdoor blijf je telkens bijleren. Daarnaast krijg ik uitgebreid de mogelijkheid om me verder te ontwikkelen.

Lotte HermsenMaak kennis met Roger
lees meer

Maak kennis met Peter

Wat maakt het werken bij SynTouch zo uitdagend/interessant?

Vanaf het begin dat ik bij SynTouch begon is de variatie in opdrachten groot. Dat maakt het ontzettend interessant. Doordat ik soms bij meerdere klanten werkzaam ben is mijn werk heel afwisselend. Ik zie veel verschillende implementaties van integratie, waardoor ik bij elke klant weer nieuwe kennis meeneem. Zo raak ik niet vastgeroest en kan ik mezelf blijven ontwikkelen.

Lotte HermsenMaak kennis met Peter
lees meer

Maak kennis met Shannyth

Wat maakt het werken bij SynTouch zo uitdagend/interessant?

Binnen SynTouch krijg ik de ruimte om mezelf te ontwikkelen. Er is veel kennis binnen de organisatie, waardoor ik veel kan leren. Ik ga iedere dag met plezier naar mijn werk, omdat ik weet dat ik van betekenis kan zijn voor zowel onze kandidaten, als voor de organisatie zelf.

Lotte HermsenMaak kennis met Shannyth
lees meer