Blog

Maak kennis met Roger

Wat maakt het werken bij SynTouch zo uitdagend/interessant?

Ik hou ervan dat er gekeken wordt naar de mens achter de persoon. Dat in combinatie met uitdagende projecten bij verschillende klanten in verschillende domeinen zorgt ervoor dat ik het ontzettend naar mijn zin heb bij SynTouch. Bij elke klant krijg je te maken met nieuwe uitdagingen en zie je veel verschillende domeinen. Hierdoor blijf je telkens bijleren. Daarnaast krijg ik uitgebreid de mogelijkheid om me verder te ontwikkelen.

Wat voor consultant ben jij?

Ik ben een pragmatische consultant die put vanuit een brede bagage conceptuele kennis. Ik houd ervan om deze kennis toe te passen bij klanten, maar wel met een praktische insteek. Verder ben ik van de persoonlijke relaties en graag een langere periode bij de klant. Niet alleen om de klant beter te leren kennen en begrijpen, maar ook om resultaat te zien.

Op welke manier maak jij het verschil?

Ik denk met de klant mee en ben altijd positief kritisch. Voorop staat dat de oplossing het beste resultaat garandeert. Ik zeg dus niet direct “ja” tegen alles maar stel kritische vragen. Verder heb ik een brede kennis van projectleiding, architectuur, implementaties, testen, filosofie en psychologie. Dit zorgt ervoor dat ik zaken van veel verschillende kanten kan bekijken.

Wat is jouw gouden tip voor een glansrijke carrière?

Dit zijn er wel meer:

  • Creëer je eigen kansen.
    Bij een klant kun je vaak meer kansen voor jezelf creëren dan je denkt.
  • Blijf dicht bij jezelf
    Word geen architect, om het architect zijn, maar doe waar je jezelf kunt blijven en doe wat je leuk vindt. De rest komt dan vaak vanzelf. Het kost anders veel te veel energie.
  • Blijf nieuwsgierig
    Blijf nieuwsgierig en hongerig naar nieuwe dingen. Daar leer je veel van.

Belangrijkste aan een werkgever?

SynTouch besteedt veel aandacht aan de mens achter de persoon. Ze maken het motto “Work hard, play hard” echt waar. Met vele leuke uitjes en zaken waaruit de waardering blijkt. Ook partners worden hierin betrokken en dat zie je niet meer zo vaak. SynTouch helpt je niet alleen op zakelijk en technisch gebied verder met opleidingen en cursussen, maar helpt je ook verder te ontwikkelen als persoon.

Lotte HermsenMaak kennis met Roger