Blog

Maak kennis met Shannyth

Wat maakt het werken bij SynTouch zo uitdagend/interessant?

Binnen SynTouch krijg ik de ruimte om mezelf te ontwikkelen. Er is veel kennis binnen de organisatie, waardoor ik veel kan leren. Ik ga iedere dag met plezier naar mijn werk, omdat ik weet dat ik van betekenis kan zijn voor zowel onze kandidaten, als voor de organisatie zelf.

Wat voor recruiter ben jij?

Ik probeer altijd heel open en toegankelijk een gesprek aan te gaan. Als gevolg van de Covid-19 maatregelen heb ik helaas nog geen face-to-face gesprekken kunnen voeren. Tijdens de gesprekken via Teams wil ik erachter komen wie iemand is en zijn of haar verhaal horen. Door een persoonlijk gesprek te voeren krijg ik snel een goed beeld van de kandidaat. En zo kom ik erachter of de functie goed bij deze persoon past.

Hoe kan een sollicitant jou verrassen?

Wat een leuke vraag! Er schieten mij meteen een aantal dingen te binnen. Positieve energie, een gezonde dosis zelfvertrouwen en een sterke wil om te blijven leren vind ik belangrijk. Maar ook een bepaalde vastberadenheid kan mij verrassen. En als iemand dan ook over de juiste kennis beschikt is dat al helemaal top. Of ben ik dan te veeleisend… 😉?

Wat is het gekste wat je ooit hebt meegemaakt tijdens een sollicitatie?

Ik heb eigenlijk (nog) geen echte gekke dingen meegemaakt. Maar ik kan me voorstellen dat solliciteren toch een bepaalde druk met zich meebrengt. Als ik naar mezelf kijk heb ik heel wat blunders gemaakt als ik nerveus ben. Ik denk dat de tip is; blijf jezelf en benoem het als iets even niet loopt zoals je had bedacht.

Lotte HermsenMaak kennis met Shannyth