Jori

Waarom starten als Young Professional of trainee? 

Net afgestudeerd en dan denk je: “Wat nu?” Wil je al als specialist aan de slag of wil je eerst onderzoeken wat je echt wilt én kunt. Jori koos voor het laatste en ging als Young Professional aan de slag bij SynTouch.

“Sta jij ook voor deze moeilijke keuze? Dan help ik je graag met mijn vijf redenen om aan de slag te gaan als Young Professional. Een keuze waar ik nog steeds achter sta.”

  • Meedraaien in verschillende keukens: Het zijn vooral de keukens van de top 100-bedrijven van Nederland waar je in een klein team veel van de interne organisatie meekrijgt. Die ervaringen neem je mee naar je volgende opdrachten. Zo ervaar je welk type bedrijf bij jou het beste past.
  • Veel ruimte en budget voor persoonlijke ontwikkeling: Bij SynTouch is er volop ruimte voor het volgen van cursussen, het behalen van certificaten en het bijwonen van evenementen. Voor de meeste collega’s hier is dat belangrijk en dat werkt aanstekelijk. Daarnaast hebben we diverse kennissessies over IT-onderwerpen die georganiseerd worden voor en door collega’s. Je persoonlijke ontwikkeling staat voorop.
  • Een senior naast je als vraagbaak: Kom je er even niet uit of is het onderwerp nieuw voor je, dan kun je terecht bij een senior consultant. Je werkt nauw samen en vooral in het begin is een zeer ervaren collega naast je als vraagbaak erg fijn. Je kent elkaar goed en vaak heb je aan vijf minuten overleg genoeg.
  • Flexibiliteit met stabiliteit: Zoek je afwisseling maar wil je niet de extra inspanningen en onzekerheden van een zelfstandige, dan is in dienst gaan erg fijn. Geen zorgen over verzekeringen of wisselende arbeidsvoorwaarden maar direct alles goed geregeld van prima salaris, notebook, auto en misschien denk je er nu nog niet over na, tot je pensioen. Liever geen auto, alles is mogelijk, we zijn flexibel
  • Vergroot je netwerk: Je gaat aan de slag bij verschillende bedrijven en werkt met veel verschillende mensen. Zo bouw je een netwerk op van bekenden en deze contacten zorgen dat je netwerk vergroot wordt waarop je jouw toekomst verder kunt bouwen.

In het kort

Als Young Professional kies je nog niet echt voor een specifieke richting, maar krijg je de tijd om te kijken in welke “keuken” jij het best past. Je persoonlijke ontwikkeling met opleidingen en werkervaring geef je zelf vorm onder leiding van een senior. Je werkt in een gezellig team die al veel kennis hebben en die je ook regelmatig ontmoet bij uitjes en de vrijdagmiddagborrel. Jij kunt je volledig richten op je persoonlijke ontwikkeling!

Interessant voor jou of wil je meer weten? Neem dan contact op met een van onze recruiters.

Contact
Chantal StrüberJori