Dit krijg jij

Persoonlijke ontwikkeling op maat

Bij SynTouch sta jij centraal en bepaal je zelf jouw ontwikkeling. Met regelmatig persoonlijke contactmomenten en intensieve begeleiding door ervaren professionals. Vooral zelfontplooiing is belangrijk, wij willen jouw springplank zijn voor een mooie loopbaan. Wij zijn een ambitieus en hecht team, waarbij ruimte is voor een gezonde dosis humor.

We houden kennismeetings, gaan regelmatig sportieve uitdagingen aan en we brouwen ons eigen SynBier. Hierbij hoort natuurlijk veel plezier en teamspirit, samen zorgen we voor succes en vooral veel plezier!

Werk aan gave projecten bij:

Opleidingen en certificaten

Wij geloven als bedrijf in jou en vinden het belangrijk dat jij kunt blijven groeien. Vandaar dat wij een vast opleidingsbudget vooraf met jou afspreken en je de nodige certificaten kunt halen.

Trainingen & Cursussen

Wij vinden het belangrijk dat jij je tijdens je werkt kunt blijven ontwikkelen. Daarom volg jij trainingen en cursussen naar keuze voor je eigen ontwikkeling en bezoek je (internationale) events van de nieuwste technologieën.

Jouw carrière

Wij vinden het belangrijk dat jij jouw werk zo goed mogelijk kunt doen, daarvoor bieden wij jou graag de mogelijkheden. Denk hierbij aan een auto, laptop, mobiel en flexibiliteit in je werk.

MEER DAN MARKTCONFORM SALARIS

Bij SynTouch verdien je een meer dan marktconform salaris. Werken bij ons betekent dat jij duidelijkheid krijgt in wat je verdient en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Heb je nog vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou binnen SynTouch? Neem contact op met een van onze recruiters:

adminDit krijg jij