Over Syntouch

ALWAYS ON TOP

Over Syntouch

Onze organisatie kenmerkt zich door een een persoonlijke aanpak, korte lijnen en een sterk team van trotse specialisten met up-to-date kennis. Al sinds 2007 geven wij met succes actief en pro-actief antwoord op integratievraagstukken bij verschillende organisaties in diverse branches. Dit doen wij door businessprocessen te verbinden met slimme IT-oplossingen!

 

Foto: 15-jarig bestaan in Malta (2022) 

Gemotiveerde Medewerkers

Vandaag de dag doen wij dit met bijna 100 gemotiveerde medewerkers! Stuk voor stuk gedreven professionals, die helpen bij het uitwerken en organiseren van nieuwe oplossingen en zo meebouwen aan het succes van ondernemingen.

Ons Team

SynTouch bestaat uit een ambitieus en hecht team, waarbij ruimte is voor een gezonde dosis humor. We houden kennismeetings, gaan een keer per jaar skiën en we brouwen ons eigen SynBier!

Ben jij benieuwd naar wat SynTouch nog meer allemaal doet…. Lees Meer

SynBier

Hoe kunnen we ons 10-jarig jubileum op originele wijze vieren… Met die vraag in het achterhoofd kwam een klein groepje consultants en bierfans binnen SynGroup op het idee om een eigen jubileum bier te gaan brouwen. En goede ideeën… die brengen we graag tot uitvoering. Het eerste SynBier was niet alleen een feit, maar bleek ook een groot succes. Dat smaakte naar meer, nu brouwen we ieder jaar een nieuw SynBier!

Lees Meer

Meer weten over ons?

adminOver Ons