Over Syntouch

Data- en integratie-consultants

Bij SynTouch houden we van een persoonlijke aanpak, korte lijnen en een sterk team van trotse specialisten met up-to-date kennis. Al sinds 2007 geven wij actief en pro-actief antwoord op integratievraagstukken bij verschillende bedrijven in diverse branches. Dit doen wij door businessprocessen succesvol te verbinden met slimme IT-oplossingen. Daar zijn we trots op!

Successen vieren we samen

Jaarlijks organiseren we verschillende uitjes om onze teamband te versterken en samen onvergetelijke momenten te beleven. Hieronder vind je een greep uit ons aanbod:

  • Zomeruitje: Ons zomeruitje staat garant voor avontuur en actie, maar biedt ook mogelijkheden voor rustige activiteiten. Van quadrijden tot waterskiën en blokarten, we kiezen voor activiteiten die ons team uitdagen. Na een dag vol adrenaline sluiten we af met een heerlijke barbecue, vergezeld van ons eigen SynBier.
  • Eindejaarsuitje: Aan het einde van het jaar kijken we terug op onze gezamenlijke prestaties en vieren we successen. Vaak sluiten we het jaar af met een heerlijk diner, gevolgd door een overnachting en een spetterende feestavond.
  • Jubileumuitje: Eens in de vijf jaar pakken we groots uit met ons jubileumuitje. De afgelopen jaren hebben we met onze partners genoten van onvergetelijke trips naar exotische bestemmingen zoals Marrakesh, Kroatië en Malta.
  • Synski: Onze jaarlijkse skireis naar Oostenrijk biedt een unieke gelegenheid voor teambuilding en plezier te midden van een adembenemende omgeving. Gedurende deze reis gaan we als team de uitdagingen van de pistes van Oostenrijk aan. Synski is meer dan alleen een skireis; het is een ervaring die ons team ieder jaar weer dichter bij elkaar brengt.

Succes verzekerd

Vandaag de dag doen wij dit met bijna 100 gemotiveerde medewerkers! Stuk voor stuk gedreven professionals, die helpen bij het uitwerken en organiseren van nieuwe oplossingen en zo meebouwen aan het succes van ondernemingen. Je kijkt mee in de keuken van top-100 bedrijven, zoals ASML en Vodafone.

Genoeg uitdaging

SynTouch bestaat uit een ambitieus en hecht team, waarbij ruimte is voor een gezonde dosis humor. We vinden het belangrijk dat je kennis up-to-date is en bieden vele opleidingen en kennismeetings aan. Je bent onderdeel van een team en je leert van de beste IT-professionals.

Daarnaast gaan we de meest uiteenlopende sportieve uitdagingen aan. Zo ontstaan er vriendschappen voor het leven.

SynBier

Toen we ons 10-jarig jubileum vierden, wilden we iets speciaals doen. Met die gedachte in ons achterhoofd kwam een klein groepje consultants en bierfans binnen SynTouch op het lumineuze idee om ons eigen jubileum bier te brouwen. En zoals bij SynTouch gebruikelijk is: goede ideeën worden omgezet in actie!

Het eerste SynBier was niet alleen een feit, maar bleek ook een enorm succes te zijn. De unieke smaak en het karakter van ons jubileum bier vielen in de smaak bij velen. En natuurlijk smaakte dat naar meer!

Inmiddels is ons SynBier een geliefd en gewaardeerd onderdeel van ons bedrijf geworden. Ons assortiment biedt een scala aan verrukkelijke brouwsels die perfect zijn voor elke gelegenheid.

Benieuwd naar meer? Lees Meer!

adminDit zijn wij