Over Syntouch

Data- en integratie-consultants

Bij SynTouch houden we van een persoonlijke aanpak, korte lijnen en een sterk team van trotse specialisten met up-to-date kennis. Al sinds 2007 geven wij actief en pro-actief antwoord op integratievraagstukken bij verschillende bedrijven in diverse branches. Dit doen wij door businessprocessen succesvol te verbinden met slimme IT-oplossingen. Daar zijn we trots op!

Successen vieren we samen

In 2022 hebben we met zijn allen het 15-jarig bestaan van SynTouch gevierd in Malta. Een weekend om nooit te vergeten! Ga jij de volgende keer mee?

Succes verzekerd

Vandaag de dag doen wij dit met bijna 100 gemotiveerde medewerkers! Stuk voor stuk gedreven professionals, die helpen bij het uitwerken en organiseren van nieuwe oplossingen en zo meebouwen aan het succes van ondernemingen. Je kijkt mee in de keuken van top-100 bedrijven, zoals ASML en Vodafone.

Genoeg uitdaging

SynTouch bestaat uit een ambitieus en hecht team, waarbij ruimte is voor een gezonde dosis humor. We vinden het belangrijk dat je kennis up-to-date is en bieden vele opleidingen en kennismeetings aan. Je bent onderdeel van een team en je leert van de beste IT-professionals.
Daarnaast gaan we de meest uiteenlopende sportieve uitdagingen aan. Zo ontstaan er vriendschappen voor het leven.

SynBier

“Hoe kunnen we ons 10-jarig jubileum op originele wijze vieren?” Met die vraag in het achterhoofd kwam een klein groepje consultants en bierfans op het idee om een eigen jubileumbier te gaan brouwen. En goede ideeën… die brengen we graag tot uitvoering. Het eerste SynBier was niet alleen een feit, maar bleek ook een groot succes. Dat smaakte naar meer, nu brouwen we ieder jaar een nieuw SynBier!

Lees Meer

adminDit zijn wij