Vakgebieden

INTEGRATIE – DATA – BPM

BPM Specialist

Als BPM specialist ben jij een belangrijke schakel tussen de business en IT. Hiervoor heb je veel contact met de verschillende stakeholders en denk je mee over bestaande en nieuwe bedrijfsprocessen. Je zorgt voor meer efficiëntie door automatisering van bedrijfsprocessen. Om deze automatisering te realiseren werk je met de nieuwste technologieën.

Business process Management (BPM) zorgt dat de benodigde processen geïntegreerd en geoptimaliseerd zijn. Het maakt dat de benodigde informatie tijdig, correct en veilig tussen systemen en partijen in de keten uitgewisseld wordt. Deze manier van werken stelt bedrijven in staat hun klanten sneller en betrouwbaarder te kunnen bedienen.

lees meer

Architect

Als architect vertaal je de business vraagstukken naar ICT oplossingen. Je begint bij het inzichtelijk maken van het huidige ICT-landschap van de klant én adviseert over de impact van de wereld van morgen. Ook zorg je ervoor dat de juiste technologieën worden toegepast om aan de klantvraag te voldoen.

Om te kunnen accelereren, innoveren, flexibiliseren en rationaliseren speelt architectuur een cruciale rol. Een rol die de laatste tijd wezenlijk is veranderd met een focus op meebewegen: agile. Een aanpak waarbij niet inzicht, maar impact centraal staat. Waar regels plaatsmaken voor principes. En waarbij bovendien verbindingen tussen mensen en doelen gerealiseerd worden.

lees meer

Applicatie en Data Integratie Specialist

De beste kansen zitten opgesloten in onze data. Als specialist zorg jij ervoor dat deze data beschikbaar is in alle systemen en zichtbaar voor de klant.

Data bevindt zich overal, zoals legacy systemen, in de cloud, social media, mobiele telefoons, partners etc. Wij koppelen al deze data aan elkaar. Wij zorgen voor verbetering van de kwaliteit en toegang tot de data. Ook zorgen wij ervoor dat de informatie beschikbaar is voor de juiste mensen, kanalen, processen en devices. Zo kunnen onze klanten ervoor zorgen dat de applicaties vorm krijgen en kunnen ze direct meer waarden opleveren voor de organisatie.

lees meer

Heb je nog vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou binnen SynTouch? Neem contact op met:

adminVakgebieden