Vakgebieden

INTEGRATIE – DATA – BPM

BPM Specialist

Als BPM specialist ben jij een belangrijke schakel tussen de business en IT. Hiervoor heb je veel contact met de verschillende stakeholders en denk je mee over bestaande en nieuwe bedrijfsprocessen. Je zorgt voor meer efficiëntie door automatisering van bedrijfsprocessen. Om deze automatisering te realiseren werk je met de nieuwste technologieën.

Business process Management (BPM) zorgt dat de benodigde processen geïntegreerd en geoptimaliseerd zijn. Het maakt dat de benodigde informatie tijdig, correct en veilig tussen systemen en partijen in de keten uitgewisseld wordt. Deze manier van werken stelt bedrijven in staat hun klanten sneller en betrouwbaarder te kunnen bedienen.

lees meer

Architect

Als architect vertaal je de business vraagstukken naar ICT oplossingen. Je begint bij het inzichtelijk maken van het huidige ICT-landschap van de klant én adviseert over de impact van de wereld van morgen. Ook zorg je ervoor dat de juiste technologieën worden toegepast om aan de klantvraag te voldoen.

Om te kunnen accelereren, innoveren, flexibiliseren en rationaliseren speelt architectuur een cruciale rol. Een rol die de laatste tijd wezenlijk is veranderd met een focus op meebewegen: agile. Een aanpak waarbij niet inzicht, maar impact centraal staat. Waar regels plaatsmaken voor principes. En waarbij bovendien verbindingen tussen mensen en doelen gerealiseerd worden.

lees meer

Applicatie en Data Integratie Specialist

De beste kansen zitten opgesloten in onze data. Als specialist zorg jij ervoor dat deze data beschikbaar is in alle systemen en zichtbaar voor de klant.

Data bevindt zich overal, zoals legacy systemen, in de cloud, social media, mobiele telefoons, partners etc. Wij koppelen al deze data aan elkaar. Wij zorgen voor verbetering van de kwaliteit en toegang tot de data. Ook zorgen wij ervoor dat de informatie beschikbaar is voor de juiste mensen, kanalen, processen en devices. Zo kunnen onze klanten ervoor zorgen dat de applicaties vorm krijgen en kunnen ze direct meer waarden opleveren voor de organisatie.

lees meer

AI Specialist

Als Augmented Intelligence Specialist gebruik je wetenschappelijke modellen en geavanceerde software om in grote hoeveelheden gegevens patronen te herkennen. Deze patronen stellen je in staat om uitspraken te doen over de toekomst. Denk hierbij aan het nauwkeuriger maken van voorspellingen, om werkelijke klantbehoeften te bepalen, risico’s te detecteren, efficiënter preventief onderhoud uit te voeren en fraude te voorkomen.

Wij helpen onze klanten bij het organiseren, ontsluiten, verzamelen, integreren en gebruiken van deze data en analyseresultaten. Wij adviseren onze klant hoe ze data kunnen benutten, door de inzet van de nieuwste technieken. Waardoor gefundeerde besluiten genomen worden.

lees meer

Blockchain Specialist

Als Blockchain Specialist heb je onder andere een adviserende rol bij de ontwikkeling van gedecentraliseerde systemen. Je adviseert klanten over hoe Blockchain technologie hen kan helpen. Je ontwikkelt applicaties die leiden tot meer inzicht in bijvoorbeeld de herkomst van de voedingsmiddelen in de supermarkt. Bekijk ook eens onze oplossingen Document Reference Chain en Product Passport.

Blockchain, of beter ‘Distributed Ledger Technology (DLT)’ is een technologie waarmee het mogelijk is om data onder andere ‘traceable’ en ‘tamperproof’ op te slaan. Met name voor processen waar transparantie en veiligheid belangrijk is, bijvoorbeeld in het vastleggen van de herkomst van goederen, of in gegarandeerde vastlegging van eigenaarschap van producten kan blockchain een uitstekend alternatief bieden voor bestaande opslagstructuren als een traditionele database.

In traditionele oplossingen wordt data centraal in een database opgeslagen. Bij informatievoorziening over (supply chain) ketens heen, of voor de registratie van eigenaarschap van goederen, of direct payment zonder tussenkomst van banken, bieden traditionele oplossingen vaak niet voldoende betrouwbaarheid. Blockchain kan hier een oplossing bieden.

lees meer

Heb je nog vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou binnen SynTouch? Neem contact op met:

adminVakgebieden